Anasayfa


     PHNİX-DJES SÜPER FAN COİL KASETLİ DÖŞEME TİPİ

   
Üretici : PHNİX-DJES
Ürün Özellikleri
PHNİX-DJES SÜPER FAN COİL KASETLİ DÖŞEME TİPİ SÜPER SESSİZ ESTETİK ÇİFT TAVALI 2 YOLLU VANALI YATAY ve DİKEY KULLANIM
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

PHNİX-DJES Fan coil üniteleri günümüzde ısıtma ve soğutma sistemlerinde, ısıyı ana kaynaktan istenilen bir noktaya taşımak için kullanılmaktadırlar. Özellikle ısı pompası sistemlerinde günümüzde yaygın olarak bir çok seçkin projede tercih edilmektedirler. İçinden ısıtılan veya soğutulan su gezdirilir. Böylece, bulundukları ortamda yazın soğutma da, kışında ısıtma da kullanılırlar.

  

Fan Coil Ünitelerinin Üstün Özellikleri

 

Estetik & Özgün Çizgiler

Fan coil üniteleri, yüksek teknolojinin sağladığı üstünlüklerle dekoratif yaklaşımın özgün estetiğini benzersiz bir biçimde birleştiriyor. Fan Coiller, farklı çizgileri ile her ortama bir mobilya şıklığı ile uyum sağlarlar.

 

Her Koşulda En Uygun Çözüm

Fan Coil üniteleri, 9 farklı model ve 50 tip ile her türlü müşteri ihtiyacını karşılayabilecek çeşitliliğe sahiptir. Tavan, duvar veya yer uygulamalarından hepsine uyabilecek modelleri ile esnek tasarıma uygundur.

 

Geniş Kullanım Alanları

Otel, ofis, mağaza, restoran, apartman dairesi, müstakil bina gibi ticari, sosyal yapılarda ve konutlarda hava şartlandırmada bütün gereksinimlere cevap verecek biçimde tasarlanmıştır. Üstün performans ve işlevsellikle ısıtma, soğutma ve havalandırmada ekonomik, güvenli ve pratik çözümler sunar.

 

Tavana Gizlemeye, Havalandırma ve Kanal Sistemlerine Bağlamaya Uygun

Fan coil üniteleri, minimum boyutları ile asma tavanlara, duvardaki nişlere kolaylıkla gizlenebilir, yer kaplamaz. Değişik mimari ve dekoratif arayışlarda ve uygulamalarda esneklik sağlar.

 

Çok Düşük Ses Seviyesi

Fan coil üniteleri, tam bir konfor için tasarlanmıştır. Maksimum hızda çok düşük ses değerlerine sahiptir. Ünitelerde doğrudan motora bağlı, plastik malzemeden yapılmış sık kanatlı, dinamik olarak balanslı, titreşimsiz ve süper sessiz çalışan yüksek kapasiteli fanlar kullanılır. Fan motoru uygun üç hızda çalıştırılabilir.

 

 

 

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382
Saat
Hava Durumu
Takvim
Site Haritası